Yılport Samsunspor zirve yarışında emin adımlarla ilerliyor.
Bu hafta tahminlerimde yanılmadım. Maç arifesi programımız da zirve yarışı veren takımlardan, Sarıyer ve Sancaktepe'nin puan kaybedeceğini Yılport Samsunspor ve Sakaryaspor'un kazanacağını belirtmiştim yani yanılmadık.
Özellikle Bayrampaşa, Niğde Anadolu, Keçiörengücü ve Sarıyer maçlarının zor geçeceğini söylemiştik. Nedeni bu takımlar u ligin en az mağlup olan ve az gol yiyen ekiplerinden oluşuyor. Sancaktepe için de aynı şey söylenebilir. Zaten Sancaktepe'ye de kaybettik, Bayrampaşa'ya gol dahi atamadan bir puanı zor aldık, Niğde Anadolu Futbol Kulübü'nü bir golle zor geçtik, önümüzde oynayacağımız Keçiörengücü ve Sarıyer maçları da kolay olmayacak bizim için.
Farkındaysanız son maçlarda gol atmakta zorlanan bir Yılport Samsunspor görüyoruz. Son üç maçta sadece iki gol atan takım zamanla dahada zorlanacaktır. Maça Muhammet ve Bahattin ikilisiyle başlasaydık, İlk yarıda bile gol bulabilir hücum hattında daha etkili olabilirdik.
Sahanın en iyisi kimdir diye sorarsanız Oğuz Gürbulak'tı. Maşallah sahanın her yerinde vardı, Muhammet Beşir oyuna girdikten sonra çok etkiliydi. Nuri Terliksiz göze çarpanlardandı. Erkam Reşmen güzel futbolunu bir de şık bir golle süsledi.
Galibiyette emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bizim için yoğun bir gündü. Niğde Anadolu FK maçı öncesi Taraftarın Sesi olarak maç öncesi ve sonrası canlı yayınlarımızla kalmayıp, maçın naklen yayınını da sayfalarımızdan çok büyük bir kitleye canlı olarak yansıttık. Ekip arkadaşlarımdan Hüseyin Karataş'la birlikte hizmet için gerçekten çok emek verdik açıkçası yorulduk. Şu an Niğde'den hareket ettik Samsun'a doğru yola çıktık.
O zaman maçın kalan yorumlarını gelin bu akşam Haberaks TV ekranlarında 22.00'da Taraftarın Sesi'nde paylaşalım.