Özlenen Samsunspor'un ayak sesleri duyulmaya başladı. İlk haftalar oynanan oyun eleştirilse de, son dört haftada hem oyun olarak toparlandı hem de oyunu skora yansıtarak dört maçlık galibiyet serisi yakaladı.
Taner hoca kazanan kadroyu bozmadı. Tek değişiklik Ercan Yazıcı'nın sakatlığı nedeniyle Nuri Terliksiz'in yer almasıydı. Ercan'ın sakatlığı bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum açıkçası, neredeyse sezonu kapatmış. Çapraz bağları kopan Ercan, altı ay sahalardan uzak kalacak ve Samsunspor için önemli bir kayıp.
Samsunspor oyuna öyle hızlı başladı ki, rakibi kendi yarı alanına hapsetti. Beş dakika içerisinde üç kez net gol pozisyonuna giren Bahattin Köse, dokuz ve onuncu dakikalarda attığı gollerle takımını galibiyete taşıdı. Yani Bahattin ilk on dakika içerisinde beş net gol pozisyonuna girdi ikisini değerlendirdi. Beş maçta yedi gol atan Bahattin Köse takımın vazgeçilmezlerinden bir tanesi oldu. Üçüncü hafta oynadığımız Sancaktepe maçından Sonra, Allah nazarlardan korusun boşu yok.
İlyas Kubilay Yavuz yine sahanın iyilerindendi. Ama yine söylüyorum top ayağına çok yakışıyor onu izlemek keyif veriyor, bir ve ikiden sonra üçü denemesi hem kendini zorlandırıyor, hem de kaptırdığı top bize tehlike olarak dönüyor. Ama müthiş bir yetenek Samsunspor taraftarı haklı olarak onu ayakta alkışladı.
Kaleci Furkan korkutmaya devam ediyor. Çok zor günlerin adamı oldu belki ama bana göre Taner hoca, kesinlikle Ahmet Altın'ı hazır tutmalı. Hatta bir sonraki maçta on birde yer vermeli diye düşünüyorum.
Yalnız takımda şunu fark ediyorum. Skoru erken elde ettikten sonra takım nedense eski formatına geri dönüyor. Önümüzde oynayacağımız maçlarda diri takımlara karşı bu durum başımıza iş açabilir. Taner hoca bunun önlemini almalı.
Galibiyette emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, cumartesi şehrimizin iş günü aslında yani birçok semtinde pazarın kurulduğu gündür. Buna rağmen günün erken saatinde oynanan maç için stadyuma gelen 13 bin taraftarımızı yürekten tebrik ediyorum. Sizler hak ettiğiniz şampiyonluğu sezon sonu yaşayacaksınız inşallah.
Bu ligde Samsunspor'un yenemeyeceği takım yok. Yeter ki işler iyi gitsin şans yanımızda olsun, birlik beraberlik bozulmasın herkes üzerine düşeni yapsın. Maçları korkak değil de bugün olduğu gibi ısırarak, gücümüzü rakibe hissettirerek oynarsak bence oyuna bir sıfır önde başlamış oluruz. Demek istediğim ısıran Samsunspor daima kazanmaya yakın olacaktır.