Samsunspor emin adımlarla şampiyonluk yolunda ilerliyor. Kastamonuspor da ligin iddialı ekiplerindendi.
Ercan'dan sonra bu maç öncesi Bahattin'in sakatlığı düşündürücü oldu. Yokluğu hissedildi. Yerine Erhan tercih edildi. Muhammet'de bir durgunluk var, hoca seni oynatmıyorsa en azından şans verdiğinde bunu değerlendirmeli derim ama Muhammet kendisi öyle demiyor ki görüntü öyleydi. Şu kırılgan yapıdan kurtulmalı hem kendine hem de takımına faydan olmalı.
Son haftaların yıldız oyuncusu Kubilay'ı adeta kitlediler, iyi önlem aldılar. Samet Asatekin, o da son haftaların parlayan yıldızı üç puanı getiren yine klas bir gol attı.
İlk yarı başa baş bir oyun vardı. Kastamonuspor'da diri bir takım, zirve savaşında her daim olur. İkinci yarı yağmur iki takımında istediği oyunu oynatmadı. Adeta kör dövüşü vardı. Sertleşen oyunda sarılar kırmızılar kısacası kartlar havada uçuştu ve kör dövüşün galibi Samsunspor oldu.
Sevdası için stadyuma gelen taraftarımıza gelince...
Onlar geldiler aslanlar gibi takımlarını desteklediler ama haftalardır taraftarımızın sıkıntılarını dile getirirken Tekkeköy durağı ile stadyum arası neredeyse Çiftlik Caddesi'nin bir ucundan diğer ucuna kadar mesafe var. Demiştik ki bunun yağışı var yağmuru var yazık perişanlık olur dedik ve bu maç sonu o tablo çıktı ortaya. Şu stadyum durağını aktif hale getirin diye seslendiklerimiz protokol önünden araçlarına binemezken o taraftar tramvaya geçerken af edersiniz donuna kadar ıslandı. Şimdi diyorum ki sizlerin vicdanı gerçekten rahatsa sıkıntı yok.