Biz Cumhurbaşkanlığı makamı için yeni yapılan AK Saray gerekli midir değil midir gibi kısır tartışmalar ile uğraşaduralım İsrail askerleri gene tüm dünyanın gözü önün de Mescidi Aksa ‘ya girip Müslümanların mukaddes saydıkları her şeye saldırarak birçok rezillik yaptı. Kimsenin çıtı çıkmıyor. Bir tek Cumhurbaşkanı ile Başbakan yırtınıyor. Bu nasıl aymazlık aklım almıyor.
Adına devlet dense de ,İsrail Ortadoğu’nun bağrına yerleştirilmiş bir tümördür. Adına her devlet diyen devlet olamıyor. Bakınız ,en yakın örneği için IŞİD…!!!
İkisi de sipariş, ikisi de toplama, ikisi de kan ile besleniyor. İkisi de paraya tapıyor.
Hani Işid’in terör eylemlerinden söz ederken tüylerimiz diken diken oluyor ya emin olunuz İsrail ‘in yaptıklarının da bu vahşi terör örgütünden farkı yok. İnsan nefsinin varabileceği azgınlığın en uç emarelerini görmek isteyen bu iki örgüte bakabilir.
1948‘de Ortadoğu’da İsrail’in kurulmasına çanak tutan ve İslam dünyasını mefluç hale getiren Batı, İsrail’i eliyle Ortadoğu’ya nasıl yerleştirdiyse, Işid’i de Ortadoğu’ya öyle yerleştirdi. Işid’ in etkinlik alanına yani Irak, Şam vs. bölgesine bakacak olursak tam da İsrail‘in vaat edilmiş topraklarına tekabül ediyor ki Işid ,İsrail için alan çalışması yapıyor sanki …
İsrail ‘in bugüne kadar yaptıklarını devlet olmak ile açıklamak mümkün değil. Yaptıklarının tam karşılığı terördür . Cumhurbaşkanımızın isabetle söylediği şekliyle BARBARLIKTIR.….Peki ne yapmaya çalışıyorlar. Biz de meşhur bir laf vardır. Eceli gelen hayvancağız cami duvarına işermiş diye…. İsrail galiba tam anlamı ile bunu yapmaya ve malum akıbeti yakınlaştırmaya, her gün korku içinde bin kere ölmektense, bir kere ölmeye çalışıyor…
Mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim İsrailoğulları’ nın ahir akıbeti ile ilgili hezimet haberleri veriyor.
Yıllar önce İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez’e “Kur’an-ı Kerim, sizin devletinizin yıkılacağından haber veriyor” diye hatırlattıklarında, Perez şu cevabı vermişti:
“Kur’an’ın bahsettiği Müslümanlar gelsin, düşünürüz.”
İsrail Kur’an’ın sözünü ettiği, vaat ile bir an önce yüzleşmek istiyor sanki.
Kendileri bu yüzleşme mücadelesine ARMAGEDON diyor.
Bir ümmetin mukaddesatına bu kadar saldırmak ,alay edip aşağılamak, bu kadar katliam , hayra delalet etmez.
Allah CC ‘nun rahmeti üzerimize olsun…