Üst üste 4 galibiyet alarak lider Sarıyer'in 1 puan arkasından 16 puan ile ikinci sıraya yerleşen Samsunsporumuz bugün deplasmanda Bodrum Belediye Bodrumspor ile karşılaşacak.
Bodrum Belediye Bodrumspor ise Samsunspor'un 1 puan gerisinde bulunan 3 takımdan birisi.
Ligin birinci sırasındaki Sarıyer ile 8. sıradaki Sakaryaspor arasında sadece 4 puan var. Kısacası bu ligde hiçbir şey netleşmiş değil. Seri galibiyet alan takım bir anda üst sıralara yükselirken yaşanacak puan kayıpları puan sıralamasında geriye götürüyor.
Samsunspor'un bugün oynayacağı Bodrum ve haftaya oynayacağı Kastamonuspor 1966 takımları en ciddi rakipler olarak görülüyor. Bu maçlardan alınacak puanlar çok önemli. Samsunspor açısından ligin kırılma noktası olabilir. İki maçtan alınacak 6 puan VE 13. haftada deplasmanda oynanacak olan şu anki lider Sarıyer maçından alınacak 3 puan ile Samsunspor bu ligi bitirebilir. Aksi sonuçlarda ise sezon sonuna kadar mücadeleye devam.
Samsunspor'da sakat olan Ercan Yazıcı dışında eksik yok.
Dörtte dört yapan kırmızı beyazlı ekibimiz iyi bir hava yakaladı. Samsunspor'un her geçen gün artan performansının bu maçlara olumlu yansıyacağını ve bu hava ile Bodrum ve Kastamonu maçlarının da kayıpsız geçilmesi halinde liderliğin geleceğini düşünüyorum.
Bodrum Belediye Bodrumspor'un kadrosunda yolu Samsunspor'dan geçen Emre Balak, Göksü Türkdoğan ve Mustafa Sevgi bulunuyor. Onlarda sahasında oynayacağı maçı kazanarak avantaj yakalamak isteyecektir. Zor bir maç olacak ama kazananın Samsunspor olmasını diliyoruz.
Pazar günü Ladik Belediyespor'un sahasında oynadığı Sungurlu Belediyespor maçını izledim. Çok zevkli bir maç oldu ve temsilcimiz maçı 3-1 kazandı. Geçen sezonun ikinci yarısının en fazla puan toplayan takımı olan Ladik Belediyespor takviye de yaparak kadrosunu güçlendirdi ve bu sezon zirve hesapları yapıyor. Ladik Rahmi Güler Stadı'nda tribünler doluydu. Taraftarın desteği müthişti. Bu desteğin sürmesi halinde Ladik Belediyespor hedefine daha rahat erişebilir.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Ladik Belediyespor bu sezon oynadığı tüm maçlarını kazandı. Zirve yarışında bende varım diyor. Şehrimizi temsil eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.