İspanyol stoper Sergio Ramos, 1 sezon aradan sonra tekrar döndüğü Sevilla'dan ayrıldı. Deneyimli futbolcunun sözleşmesi sona erdi ve yeni bir anlaşmaya varılamadı.

Sergio Ramos Sevilla'dan Ayrıldı

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Sevilla, 38 yaşındaki stoper Sergio Ramos ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Ramos'a kariyerinde başarılar dilenirken, yarın Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda veda töreni düzenleneceği belirtildi.

1 Sezonluk Veda

Geçen sezon PSG'den ayrıldıktan sonra altyapısında yetiştiği Sevilla'ya dönen Ramos, La Liga'da 28 maça çıkarak 3 gol attı. Deneyimli futbolcu, Avrupa Ligi'nde de 6 maçta forma giydi. Ancak, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte yeni bir anlaşmaya varılamadı ve Ramos Sevilla'dan ayrıldı.

Yeni Rota MLS Olabilir

Ramos'un Sevilla'dan ayrılışının ardından yeni rotası merak konusu. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Ramos'un MLS'e gitme ihtimali yüksek. Bu transfer gerçekleşirse, Ramos'un kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam etmesi futbolseverler için heyecan verici bir gelişme olacak.

Soru: Sergio Ramos'un Geleceği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Sergio Ramos'un Sevilla'dan ayrılması ve MLS'e gitme ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Ramos, Amerika'da da aynı başarıyı yakalayabilecek mi?