Samsunspor Geri Dönüşümü...
Samsunsporumuzun ekonomik durumu malum; zaman zaman projeler sunuluyor ama henüz kulübümüzü bataklıktan çıkaracak bir proje hayata geçirilemedi.
Kulübe gelir sağlayacak projeler yok değil elbette var fakat projeleri hayata geçirmek için Samsun B.B.'nin onayına ve desteğine ihtiyacımız var.
Bende açık mektupla B.B. Başkanımız Syn. Y.Ziya Yılmaz'a seslenmek istiyorum.
Sevgili Başkanım, şehrimize uzun yıllardır hizmet etmektesiniz. Samsun şehrinin görselliği sizin hizmetlerinizle daha da renklendi, bunun için ne kadar teşekkür etsek az olur.
Şehrimizin markası olan Samsunsporumuzun başkanlığını da yapmış, sıkıntıları yakından bilen bir şehrin B.B. Başkanı olarak sizden yani belediyeden kulübe ne para aktarılsın istiyoruz, ne vatandaşın yatırdığı su faturalarından ne vergilerinden ne de yıllarca dillendirilen otoparklardan bir pay verilsin... Hepsinden geçtik...
Size bir proje sunmak istiyoruz...
Bu proje Samsunspor'un kurtuluş reçetesi olacaktır. Samsun il ve ilçeler dahilinde şehrin belirli noktalarına Samsunspor Geri Dönüşüm konteynerleri yerleştirilsin. İlçelerden liglerde takımı olan kulüplere de elde edilen gelirlerden % de pay verilsin.
Türkiye'de ilk olacak olan bu projenin hayata geçmesi demek Samsunspor'un dirilişi demek olacaktır. Bu sektörün bacası sönmez iflas etmez...
Evet başkanım, bu proje sizin onayınızdan geçtiğinde emin olunuz 19 Mayıs şehrinin markası olan ekonomik olarak yerlerde sürünen efsane Samsunsporumuzun kurtuluş reçetesinde sizin de imzanız olacak.
' Samsunspor Geri Dönüşüm' adı altında hayata sürülecek projeye eminim taraftarlarımız da büyük destek verecek.
Kimseden para istemiyoruz, evinizdeki elinizdeki çöpe atacağınız geri dönüşüm sağlanabilecek maddeleri, şehrimizin belirli noktalarında bulunacak olan Samsunspor Geri Dönüşüm konteynerlerine atacaksınız. Bu büyük taraftar projeye seve seve destek verecektir.
Evet başarılı belediyeciliğini her zaman takdir ettiğimiz Syn. Y. Ziya Başkanım; tuzu biberini taraftarın katacağı bu tepsinin, sadece fırına sürülmesine müsaade istiyoruz. Allah muhafaza, aksi halde bu gidişle o konteynere Samsunsporumuz girecek.
Syn Başkanım, bu konuda duyarlı olacağınıza gönülden inanıyor saygılarımı sunuyorum...