Enteresan bir arifesiyle gidildi, Ümraniyespor deplasmanına...
Sabah uçağıyla İstanbul'a gitmesi gereken kafilede futbolcular alacakları nedeniyle protesto yapıp, İstanbul'daki son idmanı Samsun'da gerçekleştirip, akşam da hakeret etti. Alacaklarından sebep futbolcuların basın açıklaması, havalimanına giderken otobüste yapılan prim ödemeleri, aynı anda Erkurt başkanın ilginç basın toplantısı...
Maç arifesi gelişmeleri için ne düşünüyorsun diyene, sadece tebessüm ediyorum derim...
Rakip Ümraniyespor zirveye oynayan, tecrübe olarak Samsunspor'dan bariz üstün olan, rakip ceza alanında topu çok çabuk kullanarak etkili olan bir takımdı.
Öyle hatalı işler yapıyoruz ki, auta çıkacak topu bile elle durdurup rakibe penaltı kazandıracak kadar... Öyle bir gol yiyoruz ki, üçüncü golde kendi ceza alanımızda tam yedi oyuncumuz var, vurmasını engelleyecek bir oyuncumuz yok. Bu kadar amatörce gol yenilmez.
Bu ligin kaderini yabancılar belirler, senin Chibuke, Ayite ve Angan gibi fizik gücü yüksek oyuncularının üçü de oyuna yedek başlıyor, doğru tercih miydi? Doğruydu. Adamlarda bir şey yok ki doğru olsun. Sevgili arkadaşların üçü de oyuna girince, daha çok oyundan düştük.
Ayite bitttttmiş...
Yok böyle bir şey, maç bitse de gitsek havasındalar. Bu üç isim oyuna girmeden takımda sanki daha savaşan bir görüntü vardı.
Eeeee demekki son dakika yapılan yabancı transferler tamamen fos çıkmış. Yazıktır günahtır. Bir maç kazanın bize Allah için. Devre arası bu yabancıları tutmak sadece zarar verir bize.
Engin hoca geldi geleli halen kadrosunu oluşturamadı. Dört maçta üç gol atan Muhammet Beşir inadın neydi hocam. Haftalardır şans vermediğin bu oyuncu sana kötü oynadığın maçlarda bile cevabını verdi.
Yeter artık, daha ligin ilk yarısını tamamladık. Önceden Süper Lig'de attığı dörtlüklerle isminden söz ettiren Samsunspor, henüz ilk devrede Altınordu ve Eskişehirspor'dan evimizde, Ümraniyespor'dan deplasmanda olmak üzere üç maçta da dörtlendi. Bu bir rezalettir. Yönetilebilir kulüp haline gelirken dörtlenebilir kulüp haline de gelmişiz haberimiz yok. Kiralık oyuncunun ve kulübedeki İstanbul futbolu emeklisinin yarın çokta umurundaydı.
Kasaba takımlarının, bizim Baruthane suni çim saha gibi yerlerde 'Samsun kümeye' diyebağırması içimizi acıtıyor. Genel kurul geldi, şehirde kaos oluşturacak açıklamalar değil, Allah için şu takımı kurtarabilecek, fikirlerimizi paylaşalım. Kongreye üç gün kaldı, dün 'adayız' diyenlerden halen ses çıkmazsa, emin olun 'ben aday değilim' diyen yine bu kulübün başkanı olur.