Geçmişten gelen yönetimsel hatalar neticesinde borç içerisinde, tahtası kapanmış, transfer yapamamış bir camia. Bitime üç hafta kala can çekişen Samsunspor, hafta sonu hayati kritik bir maç oynayacaktır.

Hepimizin kızdığı, kırıldığı birtakım yanlışlıklar, eleştirilmesi gerekenler olabilir. Taraftarından, basınına kadar tüm Samsun kamuoyuna seslenerek, önümüzdeki üç maç için olağanüstü hal ilan edelim, birlik beraberlik içerisinde şehrimizin markasını kurtaralım. Aksi halde şanlı büyük Samsunspor camiasının yok oluşuna acı ama hep birlikte şahitlik yaparız.
Pazar saat 13.00'te meşalelerle tesislerden takımımızı uğurlamaya gidelim, bizlerin inanmışlığını onlara hissettirelim. Maç öncesi yapılacak görsel olarak güzellik katan koreografi sonrası uyutulup kalmayalım. Taraftar olarak doksan dakika baskı uygulayalım. Top rakipteyken yapılan ıslık protestosu rakibin pas hatası yapmasına neden olacaktır. Tıpkı Balıkesirspor maçında olduğu gibi.

Bilinsin ki, acil ünitesinde olan Samsunsporumuz yoğun bakıma düştüğü an, fişi çekilecek hasta misali kurtuluşu olmayacaktır. Geliniz hep birlikte, tek bilek, tek yürek olalım.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesinin ilk adımını attığı Samsun halkı olarak yok olmak hepimizin ayıbı olacaktır. Futbolu seversin sevmezsin, unutma ki Samsunspor'un düşmesi demek, yediden yetmişe esnafıyla, işadamıyla siyasetçisiyle, bürokratıyla kısacası hepimizin düşmesi demek olacaktır.

Sevgili futbolcu kardeşlerime tek sözüm şu..
Unutmayın ki birçok isim bu kulüp sayesinde marka olmuşlardır. Bu camiada olmak ve oynamak herkese nasip olmaz. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz.
Mazeret yok, pazar 16.00'da Samsunspor taraftarının randevu yeri 19 Mayıs Stadyumu'dur.
Bugün değilse ne zaman.