Yok böyle bir şey....
Ne diyeceğimi kime kızacağımı bilmiyorum, iyi oynamamıza rağmen hanemize puan yazdıramadıktan sonra...
Haftalar hızla ilerliyor, Samsunspor hızla eriyor...
O kadar iyi oynamamıza rağmen, mekanizma bir yerde sekiyor ki, oyunu skora taşıyamıyoruz. Tamam sakatlıklarla şanssızlıklar yaşadık ama bu teknik ekibin bahanesi olamaz.
Olursa eğer ben de Osman Hocaya şunları sorarım..
Hocam, Vedat inanılmaz bir yetenek bunu biliyor ve görüyoruz. Peki yirminci dakikadan sonra maç boyunca sektiğini, ileri çıktığında geri dönemediğini sizin mi görmeniz gerekiyordu, yoksa birilerinin mi sizi uyarması gerekiyordu.?
Daha yirmi üç yaşındaki Kone'nin maç başından beri ayakları gitmiyor. Ne içeride ne de deplasmanlarda kadroya almadığınız Adiloviç sakat mı? Hazır mı değil? Yoksa düşünmüyor musunuz?
Yapılan transferlerle takım olduk dedik; siz kurtarıcı olarak Mustafa Sevgi ve sezonun ilk yarısı saç baş yolduran Murat Gürbüzerol'u oyuna sürdünüz, o da sağ olsun Murat yine bildiğimiz aynı Murat.
Sivasspor'un ikinci golünü atan Leandro, Samsun'daki 0-0 biten maçta adım atamadı Osman Hocam.
Kim tutuyordu biliyor musunuz? Maçın ilk yarısı sizin hiçbir şekilde düşünmediğiniz Ramazan Özcan, ikinci yarıda sizin tribünde oturttuğunuz Burhan Arman. Siz yoktunuz hatırlatayım istedim.
Tom Muyters'in transferine çok da anlam veremedim. Furkan hatalarında uyarılsa bence birinci tercih yine Furkan olmalı derim. Bu benim fikrim. Ama Furkan'ın da uyarılması gereken hataları var.
Önündeki blokla konuşmuyor. Furkan'ın kaleden başlattığı top hep rakipte kalıyor, uzun attığın topu istediğin yere gönderemiyorsan, önündeki adamınla başlat, hep aynı hata ne yazık ki. Ama Tom mu Furkan mı derseniz ben Furkan derim. Tom, bom olabilir içimde bir endişe var bu konuda nedense?
Uzun lafın kısası, evet talihsizlikler yaşadık ama bu kez fatura başlığında Osman Özköylü yazıyor hocam.
Haftalardır iyi mi oynuyoruz? Evet iyi oynuyoruz. Ama hocam iyi oynayarak lige veda edeceğiz yaa farkında mısınız?
Maçın hakemi nasıldı derseniz? Tek kelime berbattı.
Şunu da söylemezsem içime dert olur. Türkiye'de gitmediğimiz deplasman kalmadı. Mağlup da olsak yeri geldi adam gibi misafirperlik gördük, yeri geldi dayak yedik. Fakat yediğimiz gol sonrası, Samsun'dan gelen protokol misafirlerine, Sivas protokolünün sergilediği terbiyesiz ukalaca ahlak dışı pis çirkin hareket ve davranışlar, çok saygısızcaydı. Bizi bırakın yanınızdaki hanımefendilerden de mi utanmadınız? Memlekette sizi tek geçerken bu çirkin davranışı asla tüm Sivas halkına da maledemeyiz.
Yapılan transferler ve sergilenen futbol, soğuk havaya rağmen taraftarlarımızı Sivas'a akın ettirdi. Yazık oldu, tribündeki o tablo, Samsun'a üzgün dönmemeliydi. Yine de ayakta alkışlayorum.
Diyoruz ya 'Biz Bitti Demeden Bitmez'...
Evet bitmeyecek de...
Saygılarımla...