Yazık çok yazık, sorun bir değil de, birçok olunca insan nereden başlayacağını bilmiyor.
Bu takımın evinde puan kaybetmek gibi bir lüksü olmamalı. Hele rakiplerine bedava puan bağışlamana ne demeli. Bana Yeni Malatya'yı, Sivas'ı, Bolu'yu değil, Mersin'i, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u, Bandırma'yı yeneceksin ki ateş hattından kurtulalım. 6 puanlık hatta 9 puanlık maçların hiçbirini kazanamamak taraftarı çığırından çıkarıyor.
Biz yönetim kurulunun arkasındayız dediği her hocanın biz de yanında olduk. Amaaa gel gelelim Osman Hocamızı anlamakta güçlük çekmeye başladım açıkçası.
Şimdi diyorum ki hocama, perşembe stadyumdaki son idmanda basına verdiğiniz röportajda sakatlar size soruldu. Siz bugün itibariyle idmana çıkacak dediğiniz Vedat Bora'yı nasıl on sekize alıp altmışta oyuna sürdünüz, anlayamadım. Henüz iki gün öncesinden söz ediyoruz. Yanlışın siz de farkına vardınız ki oyundan geri çıkardınız. Bu ne periz bu ne lahana turşusu hocam.
Forvetsiz oynuyoruz diyoruz. Bu takımda zamanında öyle ya da böyle goller atmış ve camianın iyi tanıdığı bir Adiloviç var. Var ama on sekizde bile yok.
Bir sözüm de yönetime olacak...
Sezon başında paramız olmadığı için Ekigho ve İvanov'u tutamadık dediniz. İşte O Ekigho bugün, bütün hava toplarına hakim olurken, sizin sezon başında o yoklukta, zor şartlar altında bizim çocuğumuz dediğiniz oyuncuya para bağlarken, o oyuncu da bugün on sekizde değil bizim gibi tribünde izledi maçı.
Bu işin şakası yok, rakipler kazanıp, Altınordu'da puan kaybı yaşarsan, tepe takla gidersin. Bize ayağa pas lazım değil, önce skoru yakalayalım sonra ayağa pas yapalım, ilk şutumuzu seksenli dakikalarda çekebildik ev sahibi olmamıza rağmen.
Maçın hakemine gelince biraz da Yankaya'ya çarptık demek doğru olur. Her pozisyonda yaptıkları çirkeflikte rakip oyuncuya konuş konuş, ne konuşuyor bilmiyorum ki maç soğutmaktan başka bir şey değil. Birinci uyarıdan sonra bas sarı kartı geç arkadaş. Verdiği ilginç kararlar inanılmaz tepki topladı.
Samsunumuzun iş günü olan bir cumartesi gününde takımı yalnız bırakmayan o büyük taraftara Allahınıza kurban diyerek ayakta alkışlarım. Kafama takılan bir şeyi sizlerle paylaşmak isterim. Koreografi deyince bizim tribünlerimizi tek geçerim. Görselliği muhteşem olabilir ama bugün zamanlama olarak yeri miydi bilemiyorum. O görsel görüntü sonrası gerek taraftarın gerekse oyuncuların konsantrasyonunun bozduğunu ve bu tablonun rakibe yaradığını düşünüyorum. Bugüne kadar yapılan koreografili maçlarımızın % 85'ni kazanamamışız bunu biliyor muydunuz?
Evet tüm Türkiye konuşur, görselliği muhteşem ama sıralamadaki yerimiz itibariyle zamanlamalar yanlış.
Saygılarımla...