Eveeet O hoca bu hoca derken sürpriz bir gelişmeyle, yıldırım hızıyla hem de sürpriz bir şekilde kimsenin beklemediği bir isme imza attırıldı.
Osman Özköylü...
Şaşkın mıyız? Olmayan mı var?
Doğru tercih mi? Zaman her şeyin ilacı...
Öncelikle bu ligi çok iyi bilen, iyi analiz eden, sistemli ve göze hoş cesaretli futbol oynatan Özköylü, daima hedefe koşan takımlarda görev almıştır.
Transfer yapamamış kadrosu kısıtlı son oynanan maç öncesinde ligin dibine demir atmış bir takıma, bu ligin en iddialı en popüler isimlerinden biri geliyor.
Herkes şaşkın herkes heyecanlı, açıkçası ben de öyleyim. Ama bazı kesimleri anlayamıyorum...
Zaman gelmiş çocukluk arkadaşımla karşılaşmışız ve diyoruz ki, yok sen benim oyuncağımı çalmıştın, yok efendim ben senin topunu patlatmıştım diyerek aynı kavgayı sürdürürsek; bunun bir yakışığı olabilir mi?
Şu kafalarımızı resetlemediğimiz sürece, bu takım değil Süper Lig, Tff 1.Ligi'nde kalamaz. Görüntü de ortada zaten. Son on yılda bu camia sadece bir sezon Süper Lig gördü. Bugün bakın tabloya beyaz – kırmızı grupların eşiğindeyiz.
Geçmişe takılırsak, geçmişte kalırız, o günleri tartışarak o günlerde kalırsak, bu takım da bulunduğu yerden bir adım ileri gidemez.
Geçmişte yaşananlar için ne dedi ? O gün o takım için savaştım, bugün Samsunspor için aynı savaşı yapacağım sonuçta profesyonelim dedi. Bu da gayet doğal değil mi?
Yıllar önce bu takımın formasını giymiş biri olarak, marka bir takıma gelmenin mutluluğunu ve gururunu da yaşıyor şüphesiz. Ama bir risk aldığının o da farkında, hedefe koşan daha kaliteli kadrosu olan takımlar varken ...
Neden Samsunspor?
Kariyerini riske atarak taşın altına elini koyma cesareti gösteriyorsa bir hoca...
Geliniz bu heyecana ortak olalım. Bir olalım iri olalım diri olalım. Yok oluyoruz derken belki de dirilmemiz için bir fırsat olamaz mı?
Hoca imzayı atmış daha idmana çıkmadan sosyal sayfalardan ağır eleştiriler yağıyor, bu durum sadece bize zarar verir, taraftarımız da büyüklüğünü yaparak Osman Özköylü için binlerce kişinin alkış tutması kendisinin nereye geldiğini daha iyi anlaması ve daha faydalı olması için artı motivasyon olacaktır.
Gün birlik beraberlik günü...
Gün kenetlenme günü...
Kısacası gün belki de diriliş günü....
Saygılarımla...