Deplasmanda bu sezon maç kazanamayan Samsunsporumuz, beş haftadır galip gelemeyen ama maç öncesinde moral olsun diye para ödemeleri yapılan Denizlispor'a konuk oldu.
Bir gün önce oynanan karşılaşmalarda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve ve Şanlıurfaspor'un da kaybetmesiyle ateş hattının ortakları arttı. Her ne kadar Mersin İdmanyurdu'nun galibiyeti, bizim sıralamadaki yerimizi sonunculuk yapsa da bu sevinçleri sadece bir gün sürerken bizi de son sıraya düşmek strese sokmadı değil.
Oyuna yine ev sahibi gibi başladık. Mustafa Sevgi, Vedat Bora ve Ahmet Burak Solakel gibi oyunculardan yoksun çıkan Samsunspor, bu kez kazanmasını bildi.
Sol bekte Mustafa'nın yerine oynayan Abdülkerim, yerini çok yadırgadığı gibi sahanın en başarısızlarından biri gibi göründü. Leandro çok üzerine oynadı önce sarı gördürdü, kırmızı görmesi de içten bile değildi. Hatta bu durumdan uyanan Denizlispor oyunu tamamen Abdülkerim'in kanadına yıktı demek daha doğru olur.
Lumu bir türlü bekleneni veremiyor. Haftalardır eleştirdiğimiz Murat Gürbüzerol sahanın yıldızıydı diyebilirim.
Osman Hocanın içindeki stres adeta dışına vuruyordu. Oyunculara karşı çok agresif oluşu gözden kaçmadı. Eğer bugün sahada puan kaybı yaşansaydı, bu durumda çok eleştiri alırdı, benden söylemesi evet hocam çok istiyor çok istekli belki ama rakip bazen bu durumdan faydalanıp kendisine ceza gördürebiliyor.
Maçın hakeminin de maşallahı vardı, bizlere gösterdiği cömertliği nedense ev sahibine gösteremedi Sevgili Bayarslan.
Neyse biz üç puan sevincimizi yaşayalım, bu yazımı maçtan hemen sonra soyunma odamızın önünde yazdım. Şimdi kilo metrelerce yol gideceğiz belki ama mesafenin adı mutluluk diyelim.
Bugün benim için çifte mutluluktu. Liselerarası Türkiye Şampiyonası'nda oğlum Atakan'ın da oynadığı Samsun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Kahramanmaraş'ta yapılan müsabakalardan namağlup dönerek grup birincisi oldu. Denizli'de maçın başlama düdüğüyle birlikte Maraş'tan sevindirici haber geldi. Bitiş düdüğüyle de çifte sevinç yaşadık.
Haydi bakalım geleceğe umutla bakıyoruz...
Bu mutluluğu bizlere yaşatanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Saygılarımla...