Sözün bittiği yerdeyiz sanırım...
Günlerdir sorumuz, sorunumuz ve konumuz aynı. Ağzımıza almak istemesek de düşer miyiz diye birbirimize sormadan edemiyoruz. Korkuyor muyuz? Belki hayır ama içimizde bir endişe var.
İpler bizim elimizde, tüm Türkiye bilir Samsunspor taraftarının itici gücünü. Biz değil rakip korksun, onlar yenerse ligde kalır, biz yenilmezsek ligde kalırız. Biz evimizde, onlar cehennem tabirimizle Samsun deplasmanında. Biz değil onlar korksun. Dedik ya ipler bizim elimizde ama söylemle değil eylemle uygulamalıyız. O gün bahanesiz yediden yetmişe tesislerden yaktığımız meşalelerle coşkuyu stadyuma taşıyarak 19 Mayıs Stadı'na mutlu veda etmek istiyoruz.
Şehrimizin önde gelenleri, başta ilçe belediyeleri gelecek taraftarlarımıza imkanlar sağlasın, gerekirse o gün tramvaylar ücretsiz olsun, Samsun'da hayat dursun. Esnaflarımız maça gelmek isteyen elemanlarına gereken kolaylıkları sağlasın.
Futbolcu kardeşlerime gelince...
Biliyoruz ki zor bir sezon geçirdiniz..
Biliyoruz ki yapılan eleştirilerden dolayı bizlere zaman zaman kırıldınız...
Biliyoruz ki hepiniz birbirinden ahlaklı karakterli kardeşlerimizsiniz...
Her şeyi bir kenara bırakalım. Sizden bu büyük taraftarın son bir isteği var. Bizler kendimizi geçtik, bu şehrin çocuklarını stadyumdan evlerine gözyaşıyla uğurlamayın. Sahada attığınız her adımda kendi ailelerinizi, çocuklarınızı, kardeşlerinizi getirin aklınıza. Onları nasıl üzülsün istemezseniz, o azim istekle bir değil üç kişilik oynayın. Yaşlar çocukların gözünden değil, sizlerin taşıdığı formalarınızdan aksın. Biz size güveniyoruz. Alınacak bir mağlubiyet yoğun bakımdaki fişi çekilen hastadan farklı kılmaz bizi. Yok oluruz... Tarih oluruz...
Belki diyeceksiniz, Malatya, Sakarya, Kocaeli misali geç de olsa aslan düştüğü yerden kalkar... Yooo yok arkadaş, bakınız bir zamanların Süper Lig'de oynayan Teknik Direktör Hector Cuper'li Orduspor'una, ligden lige paraşütsüz düştü. Önüne gelen vuruyor, şimdi de tesisleri boşalttırdılar. Yıllarca biz de çıkamayız, düşsün yok olsun diye bekleyen içimizdeki İrlandalılar, o zamanki dirilişimizi çok daha kolay engelleyecekler...
Bandırmaspor cephesi açıklama yapıyor...
Samsun'un spor bakanı varmış, lütfen bu maç mercek altına alınsınmış, falanmış filanmış.
Günaydın Bandırma, Samsunum aldırma...
İki sezon üst üste bu takım play-off finallerinde elenirken de ülkemizin spor bakanı Samsun milletvekiliydi. Hele bir Mersin finali öncesi tarihte görülmemiş taraflı karar alan TFF, bu maçtan sonra kuralı tekrar değiştirerek sözde hatasından dönüyor. Dönsen ne olur Samsunspor'un canı yandıktan sonra, kaybettiklerimizi geri verebildiler mi?
Haaa daha geniş bilgi istiyorsanız, önümüzdeki sezon bir alt ligde Mersin İdman Yurdu maçlarında kendileriyle geniş geniş konuşma imkanınız olur.
Ülkemizin olduğu kadar, şehrimiz içinde çok önem taşıyan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Memleketin, kurtuluş meşalesi 19 Mayıs'ta bu şehirde yandıysa, Samsunspor'un kurtuluş meşalesi de 20 Mayıs'ta Nuri Asan Tesisleri'nde yanacak inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...