Manisaspor maçı sonrası 'ders çıkarmalıyız' başlıklı bir yazı yazmıştım, aslında o yazıyı kopyalayıp bu yazıya yapıştırmak maçla ilgili her şeyi anlatmaya yeterli olurdu...
Yazacak o kadar çok şey var ki, kısaca nasıl kaleme dökülür bilemiyorum. Ankaragücü, Giresunspor hazırlık maçları ve Gazişehir maçındaki istek, hırs, azim, direnç ve seyir keyfini Manisaspor ve Adana Demir maçlarında göremedik.
İki sezondur bu takım gol A-TA-MI-YOOOOR...
Bana on beş yirmi transfer yapmayın. Bizim takımımız geçen sezonda kötü değildi, bana iş bitirecek sonuca götürecek miadı dolmamış golcü alın.
Birçok transfere takıldığım gibi Samaras transferi, benim kafamı bulandırıyor. İsmini duyunca her taraftar gibi ben de heyecanlandım açıkçası. Ama arkadaş bu adam hazır mı değil, oyuna girdiğinde neticeyi değiştirebilecek hamlesini görebilen biri varsa söylesin bana. Çok rahat ve gelmedi demesinler gibi bir tavır takınıyor. Alpay Hocam diyor ki benim için geldiler...
Sayın hocam bu takım iki maç daha kaybeder ve giderseniz, bakalım gelen hoca seni kırmayıp gelen oyuncuları nasıl değerlendirir. Siz hocaların bu tür egoları da var. İç saha maçı oynuyoruz, takım yarı alanı geçip hücuma kalkamıyor, ileri çıkınca geri dönemiyor kısacası yürümüyor hocam. Sahada abilik yapacak gaz verecek maçın sertleştiği durumlarda ortamı sakinleştirecek yerli bir oyuncunuz yok. Takır takır kart yiyoruz bunun nedenini bir düşünün bence. Göksu'yu Ahmet Burak'ı neden düşünmüyorsun? Dakika altmış rakibin hocası kulübe önünde maçı yaşarken, mağlup bir takımın hocası geçip kulübede dakikalarca oturmaz hocam. Hele bir de iç sahadaysanız.
Transfer demişken, gelen oyunculara kimse şaşırmasın. Artık sıra dışı ya da miadı dolan oyuncular da kulüp bulamıyor. Bir örnek vereyim. Trabzonspor'da forma giyen Süper Lig oyuncusu Brezilyalı Alanzinho şu an nerede biliyor musunuz? Ladik Belediyespor, Çarşambaspor ve Atakum Belediyespor'un da yer aldığı bölgesel amatör takımlarından Sinopspor'da. Bunun gibi birçok isim. Onun için Samsunspor'a futbolcu almak zor değil, bu takımda bedava forma giymek isteyen yüzlerce isim çıkar. Süper Lig takımlarında yerli oyuncu kalmadı neredeyse, onlar da TFF 1. Lig'e ya da daha alt liglere gelip oynayacaklar bu durum şaşırtmasın bizi.
Yazacak konuşacak çok şey var, artık Taraftarın 5e5i Haberaks TV ekranlarında start alıyor. Selamet Atlı'nın nın sunumu Hüseyin Karataş ve Erdal Cansu'nun yorumlarıyla her pazartesi 22.00'de Haberaks TV ekranlarında tüm konuların tartışılacağı bir programı sizlerle buluşturacağız...
Adana Demirspor maçında özet olarak takımıyla kulübesiyle inanan kazandı. Yirmi üç yıldır yenemediğimiz rakip karşısında yine yüzümüz gülmedi. Kadromuz kötü değil yeter ki yanlışlarımızı tekrarlamak değil ders çıkararak yol alırsak güzel günler görürüz.