Bu takımın kan değişimine ihtiyacı var denildi, Engin Hoca getirildi. Yeni bir heyecanla maçların başlamasını beklerken; camia şimdi farklı bir gündemle sarsılıyor.

Kazım Yılmaz bağış mı yaptı borç mu verdi? Sosyal medyada gezen bir evrak var. Bunu medyaya servis yapanlar da Samsunspor'a zarar veriyor farkındalar mı acaba.

Bu tartışma bu kavga psikolojik olarak futbolculara özellikle yeni gelen Engin Hoca ve ekibine yansımaz mı?

Şimdi çıkmış Kazım Yılmaz, yok Erkut'a güvenmiyorum, yalan konuşuyor filan. Ayrıca Samsunspor için her şeyi yaparım diyorsun.

Yaa Syn Yılmaz, zaten Samsunspor için çok şey yaptınız, döneminizin futbolcularına öde öde bitmiyor. Size gelince kulüp sanki haraca bağlanmış, döviz üzerinden bitecek gibi de değil. Bir defa siz verdiğiniz sözü tuttunuz mu? Hani aldığınız yere bu takımı çıkaracaktınız, bu taraftar bunu da unutmadı. Şu anda verdiğiniz demeçler kulübe zarar veriyor.

Erkut başkana gelince; çıkın konuşun arkadaş, siz sustukça bilgi kirliliği artıyor. Biliyoruz yükünüz ağır yoruldunuz, gerekirse kongre kararı alın. Herkes Hanyayı Konyayı görsün. Belki Kazım Bey alır takımı düşürdüğü yere taşır. Eğer sizler devam edecekseniz de yorulanlara yol verir yeni bir oluşumla çıkarsınız ya da tamamen çekilir başka adayların önünü açmış olursunuz.

Evet sizler belki yoruldunuz ama inanın taraftar da boğuldu artık. Yeni hocayla tam heveslenmişken, birileri ateşe körükle gidiyor. Bu memlekette Samsunspor olmasaydı kim ne yapardı bilmiyorum. Birileri rant için kullanır, birileri reklam için. Birileri seçim yatırımı olarak, birileri de kişisel savaşlarına zemin olarak kullanır Samsunspor'u.

Bu Aşkın Kahramanı Sensin eyyy büyük taraftar. Peki bizlere bu ızdırabı yaşatan kendilerince kahramanlar kimler?