Bir Samsunspor taraftarının gönlünden ne geçiyorsa hiç şüphesiz, O'da aynı duyguları yaşıyor. Başarılı olmayı kendisi ne kadar istiyorsa bizler bir o kadar daha istiyoruz.
Hep diyoruz; İstanbul takımlarının emekli futbolcularını getirmeyin şu takımın başına. Onlar paragözdür başka şey tanımaz, camiadan vedalaşmadan gidecek kadar acizdirler işte.
Taraftarımızdan ve Samsunspor idarecilerimizden tek ricamız, lütfen bu şehre gelen diğer şovmenlere tanıdığınız şansı ve sabrı bu hocalarımıza da gösterin. Kalbiyle gönlüyle yüreği ile savaşan bu yerli hocalarımıza asla kaliteli kadrolar kurup takım teslim edilmemiştir. Sadece ne zaman eyvah dediysek, ne zaman tutuş duysak düşsek de 'Samsunlu hoca ile düştük' diyebilecek durumlarda bu hocalarımız takım başına çağrıldılar ya da hep geçici görev verildi.
Şimdi kenetlenme zamanı, bırakalım artık kendi ayaklarımıza sıkmayı. Bizi bizden başka düşünen olmaz. Programlarda sıkça söylediğim bir söz var. Bu kulüp üzerinde ahlar var derdim. Evet gerçekten bu kulüp üzerinde çok ahlar var. Unutmadık yöneticilerin kendi egoları uğruna gönderilen hocalarımızı.
Bizim en başarılı olduğumuz yıllarda sahada ter döken futbolcularımızın büyük çoğunluğu altyapımızın yetiştirdiği oyunculardı. Hatırlayın Trabzonspor'un bile en başarılı dönemi camiada ve kadrolarında altyapıya önem verdiklerini ve kendi kimliklerine sahip oyuncuların çoğunlukta olduğu zamanlar daha başarılı olmuşlardır.
Nedense gelen yönetimlerin amacı rant sağlamak, amacı reklam yapmak olunca geldiğimiz bugünkü noktalar kaçınılmaz oluyor tabii ki. Hiiiiç o yönetim suçlu, bu yönetim suçlu demeyelim. Bir defa bizim zihniyetimiz bozulmuş zihniyetlerimiz suçlu.
Sayın Valimiz Osman Kaymak'ı mahcup etmeyelim. Kurduğu kayyım ekibine maddi manevi destek çıkalım. Özellikle şu içeride oynayacağımız iki müsabakada takımımızı yalnız bırakmayalım, dolduralım stadı, tüm Türkiye görsün büyük Samsun camiasının nasıl kenetlendiğini. Bugün değilse ne zaman. Bugün işte o gün. Daha kötü günlere şahit olmak istemiyorsak şimdi kucaklaşma zamanı. Haydi Besim Durmuş hocam, biliyoruz içindeki heyecanı, bil ki o heyecanı bizler de yaşıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun.