'Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı' diye sözlere başlamamız hiç de yanlış olmaz sanırım. Sahibi olsaydı kayyuma kalmazdı, sahibi olsa bu kadar yerlerde sürünmezdi.

Futbolun içerisinde siyaset var diyorlarsa...
Peki siyaset Samsunspor'un neresindeydi?
İçerisinde vardı ama yanında olamadı. Çünkü olsaydı, bugün düştüğü yerde olmazdı.
Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu'nun birinci ayağı çoğunluk sağlanamadığı için her zaman olduğu gibi ertelenerek gözler bir sonraki kongre tarihine çevrildi. Adaylık için sahipsiz şehrin paralı iş adamlarından çıt yok.
Aldığımız duyumlara göre en ciddi oluşum Samsunspor'un efsane isimlerinin kolları sıvadığını ve Samsunspor'a talip olacaklarını öğrendik. Bir zamanlar Samsunspor formasıyla Türk futboluna damga vurmuş, milli olmuş, o dönem jenerasyonunun en etkili isimlerinden başta 'İmparotor' lakaplı Celil Sağır önderliğinde, yine o dönemin gol kralı Serkan Aykut, diğer gol makinası Cenk İşler ve unutulmaz kaptan Ercan Koloğlu ciddi bir oluşumla kongrede biz varız diyecekler.
Haaa şimdi birileri 'Samsunspor daha kötüye gider' diye mırıldanmaya başladı. İyi de arkadaş bundan kötü ne olabilir.
53 yıllık tarihin en kötü dönemindeyiz zaten...
Diyoruz ki paralı bir iş adamı alsın.. Almıyor..!!!
Vallahi ne derece doğru bilemem ama, gerek almak isteyene, gerek destek olmak isteyene siyasi baskı olduğu kulaklarımıza geliyor. Ki bu doğruysa o zaman siyaseti Samsunspor'dan uzak tutup, bu kulübün emektarlarıyla taraftarının birleşip tek yumruk olma vakti gelmedi mi?
Veriniz kumandayı kaptan Ercan Koloğlu'na, onun başkanlığında futbolculuk dönemindeki azmi ve hırsıyla en azından bir duruşumuz olur. Aldığımız bilgilere göre bazı kesimlerin desteklerini alıyorlar. Her şey para demek değil. Transfer tahtasını açıp, bir kaç nokta transfer bu takımı hedefe oynatır. Bu ligin takımlarından Tokatspor'u örnek alırsak, kadrosunun neredeyse yarısı bizim düşünmeyip oraya gönderdiğimiz oyunculardan oluşurken ligi dokuzuncu yani orta sırada tamamladı.
Sayın Kazım Yılmaz'ın temliğini durdurması bu kulübe yapılacak en büyük destek olacaktır. Düştüğümüz bu durumda kendisinin gerekli kolaylığı bu sefer sağlayacağını düşünüyorum. Keza yine Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin'in kulübümüze gelir sağlayacak bir kaynak oluşturmakta kendisinin de destek olabileceğini düşünüyorum. Amaaa abiler hop demezlerse.
Samsunspor'un yeşermesi için var olan her oluşumun yanında olduğumuzu hatırlatarak, artık siyasilerden destek isteyerek zaman kaybetmenin bir anlamı yok. Yeter ki her Samsunsporluyum diyen üzerine düşeni yapsın.
Ben ne yapabilirim demeyin.
Eşya piyango biletleri satışta, en kötü gün bugünse bugünde SAMSUNSPOR demek yetmiyor. Biletler tükenmeyi bekliyor.
Bir zamanlar bu takımın formasını onurla gururla terleten, memleket sevdası aşkına tekmeye kafa sokan bu yürekli arkadaşları yalnız bırakmayalım.