n

n
n Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi nde Samsun u başarı ile temsil eden Canik Belediyespor un evinde oynadığı İstanbul Üniversitesi maçında; son periyoda kadar çekişmeli bir müsabaka seyredeceğim düşüncesindeydim. Maç öncesinde İstanbul Üniversitesi hakkındaki şüphem, yeni hocanın takımı nasıl oynatacağı, Canik te ise uzun oyuncuların inişli çıkışlı grafiği ve sakatlıktan yeni çıkan Gülşah Akkaya nın performansıydı.
n
n
n
n Ve yanılmadım... Maç inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı top kayıplarının ve büyük çekişmenin yaşandığı ilk periyot 18-16 Canik Belediyespor un üstünlüğü ile geçdi. 2. periyotta da durum değişmedi ve İstanbul Üniversitesi lig tecrübesi fazla olan kadro yapısı ile bir ara 8 sayıya kadar çıkan farkı eritmeyi bildi ve soyunma odasına 32-32 eşitlik ile girildi. 2. devreye daha hızlı başlayan Canik Belediyespor, boyalı alandaki üstünlüğünü rakibine iyice kabul ettirdi. Ribauntlarda rakibine (hücum (14-5) ve savunma (48-25)) üstünlük kuran Canik asistte de (14-8) farkını yakalayınca maçı bir anda kendisine çevirdi. İstanbul Üniversitesi ni 60-46 yenen Canik, evinde üst üste 5 maç kazanmış oldu.
n
n
n
n Bu maçın sonucunu uzun oyuncular belirledi. Boyalı alanda Canik ten Cherly ve Janel in iyi oyunu, maçın gidişatını değiştirdi. 21 tane top kaybı yapan Canik Belediyespor un bu kötü istatistiği karşısında İstanbul Üniversitesi de dış şutlarda düşük yüzdeyle kalınca; maçı çeviremedi. Canik in hak ederek kazandığı maçın ardından Başantrenör Murat Alkaş ve oyuncularını kutluyorum.
n
n
n
n Canik Belediyespor, bu galibiyetle ilk 8 e girme yolunda büyük avantaj sağlarken, diğer temsilcimiz Samsun Basketbol Kulübü alt sıralara demir atmış durumda. Yeni transferleri Sırp oyun kurucu Nina Bogicevic in lisansını çıkaramayan temsilcimiz, bu oyuncudan yoksun çıktığı Ceyhan Belediyespor deplasmanında zaman zaman rakibini yakalasa da beklediği galibiyeti alamadı. Artık belli oldu ki büyük sıkıntılar çeken SBK için hedef maçları olarak Edremit ve Beşiktaş karşılaşmaları belirlendi. Bu müsabakaları muhakkak kazanmak zorunda olan SBK, aksi takdirde 2. Lig e düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir.
n
n
n
n Samsun takımları 11. haftayı böyle tamamladı. 12. haftada Canik evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor u ağırlayacak. SBK ile Canik e kaybeden İstanbul Üniversitesi ne konuk olacak. Bu maçların ardından Canik, Türkiye Kupası maçları için Antalya ya gidecek ve çeyrek finalde Mersin le karşılaşacak. Takımlarımıza bu 3 maçta başarılar diliyorum.
n
order abortion pill abortion pill where can i buy abortion pills