n

n
n Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi nde normal sezon geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakalarla sona erdi. Bilindiği gibi ilimizi 2 takımın temsil ettiği bu ligde Samsun Basketbol Kulübü, 3 hafta evvel liglerden çekilme kararı almış ve Edremit Belediyespor ile birlikte küme düşmesi kesinleşmişti. Diğer temsilcimiz Canik Belediyespor ise son hafta evinde misafir ettiği Homend Antakya Belediyespor a 20 sayı farkla 94-74 yenilerek ligi 11. sırada tamamlamış oldu ve kümede kaldı.
n
n
n
n Sezon başında izlenen yanlış transfer politikaları, organizasyondaki eksiklikler ve her şeyi ben bilirim mantığındaki bazı yetkililerin, Canik Belediyespor un ligdeki ilk senesinde play- off müsabakalarına kalmasını engellendi desek yeridir.
n
n Temsilcimiz Canik Belediyespor ilk yarıdaki performansına ligin 2. yarısında da devam etse Türkiye Kupası ve ligde play-off oynaması kaçınılmazdı. Ancak sebebi bilinmeyen mali kriz ve hesapta olmayan aksaklıklar ile ucu ucuna kaybedilen birkaç müsabakadan sonra resmen gerileme devrine giren Canik Belediyespor, takımdan ayrılan tecrübeli oyuncuların ve teknik heyetin yerini doldurmaya çalışsa da pek başarılı olamadı. Üst üste mağlubiyetler alarak ilk on sıranın altında kaldı.
n
n
n
n KISACASI dere geçerken at değiştirilmeyeceği , gerçeği ile ucuz etin yahnisi aynı olmaz deyimlerini haklı çıkardı Canik Belediyespor. Onlara tavsiyem bu işten anlayan insanların görüş ve tavsiyelerine kulak asmaları, aksi takdirde aynı hataları yapıp paraları boş yere harcamaları VE AYNI SIKINTILARLA KARŞILAŞMALARI muhtemel gözüküyor. Transferi erken sonuçlandırmalı, teknik ekip ve oyuncularda Samsunlu kişilere de yer verilmeli. ALTYAPI ORGANİZASYONU DÜZELTİLMELİ. Menajer, antrenör ilişkileri kontrol edilmeli. Transfer edilen oyuncular iyice araştırılmalı, sadece antrenöre bu iş bırakılmamalı.
n
n
n
n SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ için yazılacak tek şey bu zamana kadar bu kulübe irili ufaklı destek ve emek vermiş tüm insanların çalışmalarını bir çırpıda silip attıkları için, çok üzülüyorum. Bu kulüp kolayca buralara gelmemişti. İşin içinde olan herkes bunu bilir, ancak emeği olmayan insanların bunu anlayıp değerlendirmesi zor olsa gerek.
n
n
n
n
n
order abortion pill abortion pill where can i buy abortion pills