n

n
n Samsun Basketbol Kulübü nün takım oyunu olarak sahada hiçbir varlık gösteremediği Ceyhan maçında, oyuncular o kadar isteksizlerdi ki! Seyirciler, hakemler ve rakip takım oyuncuları zaman zaman oyundan sıkıldı.
n
n
n
n Hatta bir ara devre arasına bile gitmeden hakemlerle konuşup hemen maçın 2. devresini oynamayı düşündüler?
n
n Sanki bir mahalli kümedeki sonucu belli maçlar gibi.
n
n
n
n Bir sporcu için en zor şey oyun içinde rakip takım oyuncularının ona karşı hiç bir direnç gösterememesidir. Durum böyle olunca sporcular oyundan zevk almaz ve rakip oyuncuların isteksiz ve dengesiz hareketlerinden dolayı sakatlanma korkusu yaşar.
n
n
n
n Dünkü müsabakada yazılacak şeyler tek kelime ile biraraya toplanırsa; 5 e 12 maçın galibi Ceyhan dı desek yeterli olur. Tüm oyuncularına şans veren Ceyhan Belediyespor, Samsun Basketbol Kulübü nün içinde bulunduğu durumu bildiği için tüm oyuncularına eşit dakikalarda oynama şansı tanıdı. Aksi halde daha farklı bir skor görebilirdik skorbordda. Hiç savunma yapmadan geriye bile zaman zaman koşmayan SBK lı oyuncular karşısında hafta içerisinde antrenman bile yapamamasını da fırsat bilen Adana temsilcisi fazla yorulmadan haklı bir galibiyetle evine döndü.
n
n
n
n Bu sonuçla Samsun Basketbol Kulübü, uzun uğraşlar ve emekler sonucu çıktığı Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ne 5 yıl sonra veda etti. Bu kulübe emek veren birisi olarak bu durum beni de çok üzdü.
n