n

n
n Bir tarafta yüklü miktarda borcu bulunduğu iddia edilen ve tüm bu borçlar ile birlikte bırakın Bank Asya 1.Lig de mücadele etmeyi, B Kategorisi için bile yeterli oyuncu kadrosu şu anda bulunmayan kulüpte; geçici olarak da olsa takımın başında bir teknik ekip.
n
n Ve diğer tarafta ise; maddi ve manevi anlamdaki konumundan dolayı adeta bir sırta giyilmesi mümkün olmayan ateşten bir gömlek haline gelmiş şehrimizin en büyük marka değeri Samsunsporumuz.
n
n Son olarak Sayın Başkan Kazım YILMAZ ın da başkanlıktan istifa edip, Samsunspor u iyice yalnızlığa terk etmesi ile birlikte şimdilerde Samsunsporumuza sahip çıkmak adına bu cesareti gösterecek bir
n
n babayiğit, cesur ve yürekli bir başkan adayı ve onunla birlikte bu yolda yürüyecek yönetim kurulu listesi aranmakta ve ortaya çıkması beklenmekte tüm şehirde.
n
n Eldeki mevcut oyuncu kadrosu ile birlikte, toplamdaki maddi anlamdaki borç rakamları dikkate alındığında; bu gömleği sırtına geçirmeye aday başkan ve yönetim kurulu listesi oluşması da çok zor ve imkansız gibi görünüyor.
n
n Tüm takımlar yeni sezon ile ilgili kamp çalışmalarına başlamış ve oyuncu transferlerini gerçekleştirirlerken Samsunspor un ise böylesine sahipsiz kalması; çok üzücü ve içimizi acıtıcı bir gerçek olmuş olsa da şimdilerde Samsunsporumuz için EYVAH... EYVAH... demekten başka bir şey yazıp söyleyemiyoruz.
n
n
n