n

n
n Samsunluyum ve Samsunspor sevdalısıyım diyen kimimizin gönlünde Efsane Kaptan, kimimizin gönlünde İmparator, kimimizin gönlünde ise Büyük Kaptan Emin Kar olarak yer edinmişti.
n
n Şimdi ise karşımızda gönlümüzde Sayın Başkan Emin Kar olarak yer edinmiş oldu.
n
n Sanırım gerçek Samsunluluk ve Samsunsporluluk duygusu bu olsa gerek.
n
n Samsunspor tarihine bir utanç ve ayıp olarak geçecek olan kayyuma kalma tehlikesinin önüne geçerek, buna dur diyerek, yönetime hiç kimse talip olmayınca son anda hazırlamış olduğu yönetim listesini divan heyetine sundu ve açık oylama sonrasında büyük bir medeni cesaret örneği göstererek, sorumluluk alarak Samsunspor un yeni başkanı olmuş oldu.
n
n Büyük bir sorumluluk örneği göstererek seçilmiş olduğu kulüp başkanlığının ilk önce kendisine ve yönetim kurulu arkadaşlarına devamında da bu şehrin en büyük marka ve değeri olan Samsunsporumuza hayırlı olması en büyük dileğim ve temennimdir.
n
n 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor deplasmanına gidilirken hem şehrimizi hem de tüm yurdumuzu derin bir acıya boğan o talihsiz trafik kazası sonrasında sakat kalarak yaşamını bir futbol gazisi olarak devam ettirmek zorunda kalan Sayın Başkan Emin Kar üstlenmiş olduğu bu çok büyük sorumluluk duygusu ile adeta benim gözümde ve gönlümde kayyumun önüne geçerek o kazada hayatını kaybetmiş olan futbol şehitleri arkadaşlarının da yatmış oldukları kabirlerinde, mezarlarında kemiklerinin sızlamalarının da önüne geçerek rahat uyumalarını sağlamıştır.
n
n Eğer bu kulüp bugün kayyuma kalmış olsaydı adım gibi eminin başta futbol şehitlerimizin olmak üzere bu kulübe geçmişte gerek başkan, gerek yönetici gerek ise çalışan olarak hizmet edip de hayatta olmayanların mezarlarında kemikleri sızlardı diye düşünüyorum.
n
n Bu yüzden iyi ki varsın ve hayattaymışsın; geçmişin efsane kaptanı şimdinin ise yeni başkanı Emin Kar, senin ve arkadaşların ile birlikte Samsunsporumuzun yolu açık olsun.
n
n
n