Olmayınca olmuyor, işlerimiz bir türlü istediğimiz gibi gitmiyor. Çember daralıyor, Samsunspor kan kaybetmeye devam ediyor.
Bu takıma yeni transferler geç dahil oldu, devre arası kampına her ne kadar Antalya'ya gidilse de bu takım kamp yemedi. Son bir haftada Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idmanlar, az da olsa kamptan daha verimli geçmiştir.
Yapılan transferler sonrası Adanademirspor deplasmanında sergilenecek futbol ve alınacak sonuç hepimiz için merak konusuydu.
Sergilenen futbol göz doldurdu...
Ya sonuç...
Gol yollarında yine yok olduğumuz gibi sonuçta malum.
Peki bize lazım olan nedir?
Acil gol, acil puan, oynanan oyun ne skorborta yansıyor ne de puan tablosuna. Evet iyi futbol oynadık, önümüzdeki haftalar için umutlandık ama endişe de yok değil. Bir kriz yaşıyoruz, önemli olan krizi kaosa dönüştürmeden bu işin üstesinden gelmemiz gerekiyor.
Osman Özköylü ve ekibine çok iş düşüyor. Bu saatten sonra yapılan hataların telafisi asla olmayacak. Son iki maçtır ev sahibi gibi baskı kurarak oynuyoruz, rakip kurnaz olsa kontradan daha erken gol bulup maçı daha erken kopartabilirdi. Göksu hazır değil, bu net olarak görülürken doksan dakika sahada nasıl tutuldu bilmiyorum. Bu takımın en büyük sıkıntısı, gol yollarında. Lumu'nun lisansı son dakikada yetiştirilince golcü Adiloviç i kadrodan çıkarıp tribüne gönderdiniz. Daha ilginç olan sonradan oyuna girmesine rağmen ayakta duramayan ve güçsüz bir Lumu izledik.
Evet şakası yok bu işin...
Yeni yapılan güzelim stadyumda iç saha maçlarını oynayıp, deplasman için kasabalara, belediyelere konuk olmak istemiyorsak, gelin birlik olalım. İçeride dışarıda sevdamıza sahip çıkalım. Başka Samsunspor yok. Bu takımın kümeye düşmesi demek, bu şehrin belediyesi, esnafı insanı hepsinin küme düşmesi demektir.
Eski borçlarla beli bükülen kulübün neredeyse imkansız olan transfer tahtası milyonlar harcanarak açıldı. Zorun üstesinden geldiysek eğer bizler daha çok işler başarırız. Elele gönül gönüle otuz dördüncü haftaya kadar kenetlenip şu ateş çemberinden kurtulalım. Biz taraftarıyla birlikte büyük bir camiayız. Bu günleri de birlikte aşacağız inşallah.

Saygılarımla...