Göz göre göre bitiyoruz, eriyoruz yok oluyoruz...
Yine bize hüsran...
Dün dedim bugün yine diyorum, Osman Özköylü iyi bir hoca olabilir ama bugünkü kadronun hocası olamaz. Olması için biraz kendini değiştirmesi gerekiyor.

İyi oynarken kötü goller yiyoruz. Usta ayaklar acemice işler yapıyor. Muharrem Efe'nin kaptırdığı her top, tehlike olarak kalemize döndü.

Ercan’ın yokluğu çok belli oluyor. Sıkıntı çektiğimiz gol yollarında bile zaman zaman ileri çıkışları tehlikeli olmuştur.
Yediğimiz goller hep bireysel hatalar...
Ama işte sonuçta rakip atıyor sen yiyorsun.
Enes Keleş'i neden oynatmıyorsun dedik, oyuna alınca görev verdiğin mevkiye bak. Durumun farkında olan Balıkesirspor, o kanadı resmen başımıza yıktı.

İlk haftalar övgüler yağdırılan sol bek oyuncusu Ramazan Özcan piyasada yok. Enes Keleş'le macera arıyorsun Osman Hoca. İkinci yarı yediğin goller ve verdiğin pozisyonların tamamı aynı bölge. Madem o bölgeye adam süreceksin Ramazan'ı düşünmüyorsan alacağın adam Erdi Dikmen olmalıydı.

Mehmet Çakır, Muharrem Efe, Murat Gürbüzerol kovanda bal yapmayan arı gibiler.

Taraftar 75. dakikada tribünü boşalttı. Samsunspor tarihinde böyle bir rezalet yaşanmadı. Samsunspor kümeye sesleri artık içimizi acıtıyor...
Olduk averaj takımı...

Yönetime gelince...
Deplasmanlara akın akın gelen yönetim, böylesi bir hayati maça futbol şubeyi saymazsak bir yöneticiyle gelmesiyle, onların da artık kendilerine güveni inancı kalmadığını anlamaktayız.

Gelinen nokta kusura bakmayın ama sizin eserinizdir. Transfer yasağın geleceğini bile bile Soner Şahin, Murat Akyüz, A.Burak Solakel gibi isimleri gönderirken bu arkadaşların bazılarının şehri gözyaşıyla terk ettiğini biliyoruz. Canberk'e geçilen kıyağı Ekigho'ya gelince görmezden duymazdan geldiniz. Parası ödenemedi diye elinden oyuncu kaçırıyorsan, kusura bakmayın ama transfer yasağı kalksa ne olacaktı.
Demezler mi iki oyuncusuna ödeme yapamayan hangi parayla transfer yapacak diye.

Öyle ya da böyle sana final oynatan bir hocanın kucağına çiçekleri verip teşekkür edip birilerinin egosu uğruna gönderirseniz, ardından Ümit Özat gibi Engin Korukır gibi isimlere görev vererek takımın kimyası bozulmuşsa gelinen nokta gayet normaldir.

Yine söylüyorum Sevgili Osman Hocam eğer futbolculara karşı agresif davranışlar sergilemeye devam ederseniz, senin sahaya sürdüğün gençler kaçak oynayarak kendilerine top gelmesin ister. Hocam lütfen babacan ol. Her bildiğin doğruyu hemen basın açıklaması olarak sunma. Bu durum size de Samsunspor'a da zarar verir.

Ben de dahil herkes aynaya bakıp eksiğim nedir demeli. İçeride dışarıda bütünlüğü sağlayamıyoruz. İç saha maçlarında tribünler bomboş. En azından devre arasına kadar evimizde taraftar gücüyle maç kazanmaya bakmalıyız...
Saygılarımla...