Hafta başından beri bu maç için adeta taraftar seferber oldu. Maçtan bir gün önce karla kaplanan stadyum taraftarımızın da yardımıyla temizlendi.
Maça saatler kala tesislerin önüne giden taraftar, soğuk havaya aldırmadan dakikalarca takımın çıkmasını bekledi.
Meşalelerle karşılaman takım, sanki play-off finaline uğurlandı. Tüyler diken diken oldu adeta.
Puan cetvelinde belki ligin dibindeki takımla zirvedeki takımın mücadelesi gibi görünüyor olsa da maç öncesinde, sanki puan cetveli ters dönmüş gibi hem skor olarak hem de oyun olarak sahada Samsunspor fırtınası esti.
Oyunun bazı bölümlerinde ekibimizin on altı pas yapması, gerçek takım hüviyetine girdiğini kısacası takım olduğumuzu gösterdi.
Kevın Brands inanılmaz soğukkanlı, Vedat Bora bileklerine hakim ve hızlı bir oyuncu. Ahmet Burak Solakel sanki ikinci baharını yaşadı müthiş işler yaptı. Tek aksayan oyuncularımız, oyuna sonradan girmelerine rağmen Murat Gürbüzerol ve Halil İbrahim Pekşen'di.
Maçın en kötüsü özellikle ilk yarıda verdiği kararlarla ve vermediği kartlarla hakem Abdülkadir Bitigen'di.
Kadro kurgusu ve oyuncu değişikliği hamleleriyle Osman Özköylü Hoca da tam not alanlardan. Oyun üç sıfır olmasına rağmen saha kenarındaki inanılmaz çırpınışlarıyla Osman Hocayı kutlarım.
Galibiyetin baş mimarı kimdi derseniz, ligin on yedinci sırasında olan on sekiz haftada sadece altı gol atmış takımın muhteşem taraftarıdır. Evet on sekiz haftada atabildiğimiz gollerin yarısını bu akşam ligin zirvesindeki Yeni Malatyaspor ağalarına bırakarak, soğuk bir havada sıcacık galibiyet elde ettik.
Galibiyette emeği geçen futbolcusu teknik ekibi yönetimi taraftarı ve basınıyla, dedik ya emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Son olarak satışa sunulan Samsunspor piyango biletlerimize talep gösterip kulübümüze destek çıkalım derim...
Saygılarımla...