Son hafta Bandırmaspor la final oynarsak şaşırmayalım derken korktuğumuz başımıza geldi.
Göztepe'de resmen hezimete uğradık. Devreyi bir sıfır önde kapamamıza rağmen ikinci yarının başında yediğimiz erken golle adeta döküldük. Neredeyse bütün golleri sağ kanattan gelen ataklarda yedik. O bölgeye bir türlü önlem alamadı Osman Hoca. Göztepeli Halil, dalga geçe geçe tek başına mağlup etti bizi.
İkili averajda, Urfaspor hariç bütün takımlardan kötüyüz. Mersin I.Y.' ndan sonra ligde en çok gol yiyen takım biziz. Bana göre tuhaf olan ne biliyor musunuz? Ligin ilk yarısı transfer yapamamış Samsunspor, Burhan'ıyla Pekşen'iyle Canberk'iyle Furkan'ıyla Enes'lerimizle Eskişehirspor a Göztepe ye kendi çocuklarıyla kök söktüren Samsunspor, ikinci devre transfer yapmış kadrosuyla bu iki takımdan tam tamına on gol yedi. Gerek yönetim gerek teknik ekip işler iyi giderse transferleri biz yaptık oluyor.
Hiçbir oyuncuyu isim vererek eleştirmeyeceğim. Bir maçımız daha var. Ama açık açık bugün Samsunspor'u sahada satan ve bunu bir türlü hocasının dahi farkına varamadığı oyuncuyu sezon sonu bu kulüpte sakın ama sakın tutmayın. Armaya ihanet edenin bu camiada işi olamaz. Kim olduğunu da sezon sonu açıklarız.
Ne Bandırmaspor için ne de Samsunspor için geride kalan otuz üç haftanın hiçbir önemi yok. Final, yenilen lige veda eder. İki takım içinde kaderin böylesi, ama Bandırmaspor'dan alınabilecek bir puanda Samsunsporumuzu ligde tutmaya yetecektir.
Şimdi iş yine büyük Samsunspor taraftarına kaldı. Cumartesi yine OHAL ilan edelim. Tesislerden taraftarımızla meşalelerle takımımızı alalım stadyuma birlikte gidelim. Bu işin şakası yok , cumartesi stadyumu tıklım tıklım yapalım, rakibe orayı dar edelim cehenneme çevirelim. Sana ona size bize hepimize ihtiyaç var. Son bir doksan dakika, bu işi yine siz bitireceksiniz.
Bizim içimiz yandı bu maçta... Dalga geçtiler bizimle... Her gittiğimiz yerde Samsun kümeye sesleri artık kanser virüsü gibi bizi içten içe bitirirken, kilometrelerce yol gelen, işinden eşinden çocuklarından kopup, evine harçlık bırakamazken cebindeki harçlıkla yollara dökülen bu taraftarın ahından kimse kurtulamaz. Yeter dökülen göz yaşı. Bu takım ya kalacak ya kalacak bu ligde.

Evet yine ne tuhaf ki iki sezon üst üste play of finali oynayan Samsunspor, bir sonraki sezon orta sıralarda ligi tamamlarken, bu kez küme düşmemek adına bir final oynayacak ve kaybederse ilk defa tarihinde eski adıyla 3.lige düşecek.
Birlik beraberlik içerisinde takımımızı tutalım, lig bitince herkes eteğindeki taşları dökecek merak etmeyin.